Sleipner

Nyhet! Utvidet parkeringsplass samt ny og bedre sti ned til hytta :o)

"Sleipner" på Nordskår i ryfylke, bygget i 1994.

Hytten finner du ved å kjøre til Årdal. Mellom Årdal og Hjelmeland tar du av mot Fister. Her kjører du mot Nordskår, helt til veien ender opp i en hyttegrend, med en bratt bakke ned mot sjøen og sjøhus. Hytta ligger som nr. 3 på høyre side fra parkeringsplassen, merket nr. 263 "Sleipner".

Adresse: Nordskårvegen 263, 4139 Fister

Hytten har 12 sengeplasser fordelt på 2 soverom og hems. Det er innlagt vann og strøm. Videre er den  utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, stereo og fjernsyn med parabol med standard kanaler.

Det er båt med motor til hytten. Denne ligger ved brygge nedenfor hytten.

NB! Det har nylig kommet ny båt på Nordskår. Ber om at alle som skal bruke båten om å sette seg inn i den nye båtinstruksen. Du finner denne i menyen til venstre på denne siden.

HUSK REDNINGSVESTER !!!!!

Diverse info:

Dette er en hytte som brukes både vår, sommer, høst og vinter. Her kan nevnes diverse utfarter som; Eventyrskogen i Årdal, Holmen badeplass (nedenfor Grønnevik Gård). Kjelavika Badeplass som ligger mellom Fister og Nordskår, kan nås både med bil og båt. I Hjelmelandsheiene er det mange turforslag (Se bok om Ryfylke i bokhylle). Dagsturer til Preikestolen, Skomakernibbå, turløyper ved Hetlandsvatnet (ved Fister). Gullingen

 

Kontaktperson:   Ansgar Gundersen

Telefon:                975 80 545

E-post